TEXFOR I L’AEI TÈXTILS PARTICIPEN A CITEXT’16

Meritxell Martí

citext logotypeSabadell, 24 d'abril de 2016. Texfor i l'AEI Tèxtils , estaran presents a la Convenció de Negocis Internacional de Tèxtils Tècnics –CITEXT, que es celebrarà els dies 27 i 28 d'abril a Troyes (França), juntament amb set de les seves empreses associades: Anglès Tèxtil, S.A. (ANTEX) d'Anglès (www.antex.net), C.P. Aluart, S.L. de Mataró (www.cpaluart.com), E. Cima, S.A.U. de Sabadell (www.ecima.com), Filats Gonfaus, S.A. de Puig-Reig (www.filatsgonfaus.com), Fieltros y Tejidos Industriales, S.L. (FYTISA) de Sant Cugat del Vallès (www.fytisa.com), Marina Textil, S.L. de Barberà del Vallès (www.marinatextil.net) i Polisilk, S.L. de Sant Salvador de Guardiola (www.polisilk.com). 


És la segona edició consecutiva on la participació catalana a CITEXT és notable, en relació a les edicions precedents, fet que evidencia el dinamisme del sector de tèxtils tècnics de Catalunya.

El funcionament de CITEXT, que en les darreres edicions ha potenciat la participació internacional, a diferència d'una fira clàssica, consisteix en la participació d'empreses manufactureres del sector de tèxtils tècnics com a expositors, essent els visitants exclusivament usuaris d'aquests materials. La organització prepara per a cada un dels expositors una agenda de visites amb potencials clients durant els dos dies. 

La participació catalana a CITEXT està cofinançada per ACC1Ó, en el marc del projecte Reforç de la competitivitat del sector català de tèxtils tècnics, liderat per TEXFOR i AEI Tèxtils, i per l'ICEX dins del Pla Sectorial de Filats, Teixits i Accessoris de l'any 2016.

Per a més informació:

TEXFOR               Sra. Mònica Olmos · international@texfor.es  / www.texfor.es 
AEI TÈXTILS       Dra. Ariadna Detrell · adetrell@textils.cat  / www.textils.cat
Modificar cookies