MISSIÓ COMERCIAL MÈXIC del 29 de novembre al 2 de desembre de 2016

Meritxell Martí

Ens plau informar-los de la propera missió empresarial a Mèxic coordinada pel Departament de Promoció Internacional de TEXFOR i coorganitzada amb AMTEX (Associació de Maquinaria Textil). La missió està prevista del 29 de novembre al 2 de desembre de 2016 i comptarà amb el suport d'ACCIÓ.
institutterrassa
texforaccio
Aquesta missió té com a objectiu la prospecció i/o consolidació del mercat mexicà a través d'un programa específic per cada participant en funció de les seves necessitats.
Les empreses participants que compleixin amb la normativa d'ACCIÓ prevista per aquesta activitat, rebran un ajut de 1.057,77€ en concepte de bossa de viatge.

D'acord amb la normativa d'ACCIÓ les empreses participants en la missió hauran de comptar amb una agenda d'entrevistes feta per a una entitat especialitzada. En funció dels requeriments de l'empresa, el servei de preparació d'agenda de contactes pot ser de dos tipus:

  Servei Cost
Agenda Bàsica (obligatòria) Avaluació dels requeriments
Informació sobre el mercat de destí
Estudis de mercat disponibles
Estadístiques de comerç exterior
Informacions pràctiques
A consultar
Agenda Plus (Opcional) Serveis de la agenda bàsica
Planificació de les reunions
Coordinació Logística
Seguiment tècnic durant el viatge
A consultar

La Missió està prevista para un grup màxim de 8 empreses i els criteris de selecció seran per estricte ordre d'inscripció i idoneïtat del producte. Cal recordar que el nombre de places es compartirà entre les empreses de tèxtil i maquinaria tèxtil, així que en cas d'estar interessats a participar recomanem contestar amb celeritat.

Les empreses interessades a participar hauran d'enviar a International@texfor.es com a màxim el proper 4 de novembre, el qüestionari degudament complimentat.

ORGANIZACIÓ
La missió estarà coordinada per TEXFOR.

DATES
Les dates del viatge seran del 28 de novembre al 2 de desembre del 2016

ITINERARI
Anada: Dia 28/11 Barcelona – Mèxic DF
Tornada: Dia 2/12 Mèxic DF - Barcelona

La missió visitarà Mèxic DF,
tot i que, depenent de les necessitats de cada empresa, es podrà variar aquest itinerari prèvia acceptació de l'entitat coordinadora.

PRESSUPOST Y AJUDA
El pressupost aproximat pels vols BCN – Mèxic – BCN, assegurança i 4 nits d'hotel serà de 1.460€ per empresa. Aquest preu és orientatiu i dependrà de la disponibilitat de places a l'hora de fer la reserva en ferm.

ACCIÓ ha concedit un ajut de 1.057,77€ a cada empresa participant a la missió.

Recordin que per poder fer efectiu el cobrament de l'ajuda és imprescindible atendre a la normativa d'ACCIÓ per aquest 2016:

1. Les empreses, un cop finalitzat el viatge hauran de presentar les targetes d'embarcament o la confirmació electrònica de la compra del bitllet o els originals de les factures d'hotel on hi consti el nom de la persona que viatja i les dades d'estada, o bé factura i certificat de l'agència de viatges.
2. Les empreses no podran rebre el suport d'ACCIÓ per més de 3 missions dins d'aquesta convocatòria.
3. Les empreses han d'estar al corrent de pagaments amb la Seguretat Social, Hisenda i ACCIÓ.

NORMES GENERALS D'INSCRICPCIÓ PER LA MISSIÓ
1) Data màxima d'inscripció: 4 de novembre de 2016. S'ha de presentar el qüestionari adjunt complimentat.
2) Un cop finalitzat el termini d'inscripció, Texfor informarà als participants de la selecció definitiva, així com del compte on s'haurà de realitzar una provisió de fons de 500€. La quota de participació a la missió comercial es de 300€. Un cop efectuada la missió, en la liquidació es retornaran els 200€ íntegrament si el cost del viatge de l'organitzador queda cobert per la bossa de viatge. Aquesta provisió de fons es realitza per evitar cancel·lacions. En cas de no rebre la provisió de fons en la data establerta, la plaça s'atorgarà a la primera empresa que consti en llista d'espera

NOTA IMPORTANT:
L'enviament del qüestionari no formalitza la inscripció si no es realitza el pagament de la provisió de fons.
Modificar cookies